Plati Online

Plati e-commerce, servicii, taxe, impozite

Rapoarte

Access la rapoarte online, rapoarte pe email, export in Excel, etc.

eGhiseu.ro

Politica de confidentialitate

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI ACESTE REGULI IN TOTALITATE. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA SUNTETI DE ACORD CU ACESTE REGULI.
eGhiseu poate detine informatii despre Dvs., pe care ni le-ati oferit (de exemplu prin utilizarea modulelor DEMO, printr-o cerere sau printr-un formular de inregistrare, contract etc.). Aceste informatii pot include, printre altele, numele Dvs, adresa, numere de telefon, informatii despre modul in care folositi serviciile si produsele noastre, informatii ce rezulta in urma vizitarii site-ului nostru, si orice alt fel de informatie in legatura cu modul in care utilizati produsele si serviciile noastre (Informatie).
1. In ce fel poate utiliza eGhiseu aceste informatii personale?
Informatiile despre Dvs. pot fi folosite de noi doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor eGhiseu, cum ar fi:
1.1 procesarea comenzilor sau cererilor Dvs.;
1.2 oferirea de produse si/sau servicii catre Dvs.;
1.3 solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de catre Dvs.;
1.4 realizarea studiilor de piata si de produs si marketingul produselor si al serviciilor eGhiseu;
1.5 contactarea Dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale eGhiseu sau in legatura cu produse si servicii ale unor terte parti atent selectionate, care credem ca ar putea fi de interes pentru Dvs. (in afara de cazul in care aţi facut o cerere scrisa sa nu fiţi contactat in acest sens);
1.6 inregistrarea informatiilor despre Dvs. in vederea alocarii sau oferirii recompenselor, reducerilor si a altor beneficii, precum si pentru satisfacerea altor cereri sau cerinte pe care le ai in legatura cu programele de recompensare a clientilor si alte programe similare.
2. Distribuirea informatiilor despre tine
2.1 datele cu caracter personal care sunt inregistrate pe acest site, nu sunt comunicate unor terte persoane decat in conditiile Legii nr. 677/20001 referitoare la protectia datelor cu caracter personal.